Menú lateral AMP

El cor de PIMEC

Firma
  • Ricard Vizcarra
Actualitzada 22/02/2018 a les 13:56

Ricard Vizcarra

PIMEC és més que una patronal. Existeix la Fundació, que és el cor de PIMEC. Amb projectes com Emppersona, l’impuls de la segona oportunitat o la responsabilitat social corporativa s’aconsegueix transformar la situació de persones empresàries amb dificultats, estimular la integració i diversitat a les empreses, o fomentar un compromís comunitari des de les empreses.

Com diu el representant a Lleida de la Fundació de PIMEC, el Sr. Xavier Caufapé, hem de prendre consciència que des del teixit empresarial tenim una posició privilegiada en la societat com a motor de canvi. Ho diu el lema de la Fundació: “volem avançar cap a una nova manera de fer i ser empresa”.

L’objectiu és promoure els valors de la responsabilitat social mitjançant accions que les converteixen en empreses més responsables, amb els valors necessaris que afavoreixin un desenvolupament més sostenible del nostre món.

La Fundació ofereix suport a tots els autònoms i empresaris que es troben en dificultats, així com a altres col·lectius en situació de vulnerabilitat, amb la voluntat de facilitar segones oportunitats. També treballa per la integració i diversitat, fomentant l’ocupació, especialment la de persones amb més dificultats. També promou la participació de les empreses en el seu entorn immediat, incidint en qüestions que afecten la comunitat.

Així, la solidaritat empresarial és un eix clau de la Fundació, que posa de relleu la dimensió social i el compromís dels empresaris amb el conjunt de la societat.

Per això la Fundació de PIMEC ofereix serveis a totes les pimes de Lleida i persones autònomes, sòcies o no de PIMEC, per facilitar una millor adaptació als nous reptes de l’activitat econòmica actual. Mitjançant diferents programes i accions, facilitem eines i recursos, sensibilitzem, impartim formació i fomentem el voluntariat empresarial.
Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com