Menú lateral AMP
LA PEIXERA

Continuisme a mitges

Firma
  • JUAN CAL
Actualitzada 30/08/2018 a les 09:53

Continuisme a mitges

SEGRE

Pactista a més de continuista encara que reivindicant la seua pròpia personalitat. Aquesta serà la característica que pretén imprimir el nou alcalde, Fèlix Larrosa, en els seus nou mesos de mandat. Serà prou temps per recuperar la confiança dels electors? Hi ha tantes incògnites en l’aire que sembla impossible respondre a aquesta qüestió en aquests moments. El que és cert, i ho va dir el mateix alcalde a la seua intervenció, és que ahir va quedar inaugurada la campanya electoral per a les eleccions del pròxim mes de maig i que per tant l’equip de Govern no podrà esperar gaires mostres de cooperació desinteressada per part de la resta de grups.

Uns perquè tenen l’objectiu de fer saltar pels aires aquest entramat de liberalisme privatitzador que, en paraules del regidor de la CUP Francesc Gabarrell, ha estat practicant el PSC des de fa quaranta anys. I d’altres perquè no permetran a l’alcalde apropiar-se els assoliments si no els comparteix amb els seus socis. Val la pena subratllar alguns gestos, subtils però significatius, del nou paer en cap: va agrair el llegat de Ros però tot seguit va agrair també el de Siurana com si fos una mostra de respecte cap a tots els antecessors i no a qui el va nomenar tinent d’alcalde.

Al seu discurs només va citar una vegada Rafael Campalans, líder socialista dels temps de la Mancomunitat.

Va subratllar amb afany la seua condició de pactista i negociador i va descriure un per un tots els pactes assolits amb tots els grups de l’oposició. I, finalment, va marcar distància amb el passat dient que ell és Fèlix Larrosa i punt.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com