Menú lateral AMP

Perdre la partida de pòquer

Firma
  • MONTSE PARRA I ALBÀ
Actualitzada 13/06/2018 a les 21:26
5A TINENT D’ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DE LLEIDA

Montse Parra.

SR. DIRECTOR:

No tinc per consum respondre els articles en què es denigra la meva persona però en aquest cas crec que el sr. Txema Martínez fa un pas més. Lamento el to de l’article que va publicar a SEGRE el 12 de juny. Al seu escrit no hi veig cap traça de la intel·lectualitat i de l’alta cultura que ell tant exigeix als altres.

Com a regidora socialista a la Paeria i dona estic orgullosa del Govern que ha format el president Pedro Sánchez.

És un equip que il·lusiona, pel seu currículum, per ser el que té un major percentatge de dones al món i per la seva voluntat, ferma i immediata, d’articular una solució per al conflicte polític entre Catalunya i la resta d’Espanya, una solució cabal i possible, basada en el diàleg, en el respecte a les Lleis i a la Constitució i apostant per la reforma de la nostra Carta Magna. Com ha dit la vicepresidenta, Carmen Calvo, formar un govern per a només tres dies, seria prendre el pel a la ciutadania. Jo hi confio en aquest Govern amb els ulls tancats.

Sento molt llegir en una persona “a priori” cultivada que una ministra –Meritxell Batet– porta la bandera la “feminitat”. Ens costarà d’eradicar el masclisme! No ho ha entès bé. La revolució que cal i la que està en marxa és la del feminisme, no la de la feminitat.

Sobta una mica l’arrauxament i l’agror de la crítica que el sr. Martínez fa del govern de Pedro Sánchez, de Meritxell Batet, de Josep Borrell, de Màxim Huerta i, de retruc, de l’alcalde Ros i de mi mateixa. Som ‘sociatas’, com diu ell. Potser és que el sr. Txema Martínez és dels que jugava de ‘farol’ en la mateixa partida de pòquer que l’exconsellera Clara Ponsatí i ara veu que, irremissiblement, ha perdut.
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com