Menú lateral AMP

Aquest 1-O, seràs protagonista

Firma
Actualitzada 28/09/2017 a les 17:20
A SEGRE obrim un nou canal de participació a través de Whatsapp

Per l'1-O, seràs protagonista

Per aquest 1 d'octubre a SEGRE obrim una nova via de participació. Si fa uns dies vam anunciar que publicavem el Canal SEGRE de Whatsapp, avui us anunciem que obrim el nostre número de telèfon perquè, aquest 1-O, ens feu arribar tot el que passi al vostre poble o ciutat a través de la mateixa aplicació de missatgeria. 

 
COM FER-HO >
 
  1. Afegeix aquest telèfon mòbil (+34 672 03 83 50 ) a la teva agenda de contacte amb el nom que vulguis (Canal SEGRE, per exemple).
  2. Obre Whatsapp, actualitza contactes i apareixerem al teu llistat de contactes.
  3. Si te'n vols assegurar, envia'ns una salutació ✌.
  4. Si te la tornem (✌), tot ha anat bé. 
 

Des de SEGRE us donem alguns consells
 
Bateria: Porteu-la el més carregada possible. Quan més la necessites, més falla. És una llei universal. 

Memòria: Feu espai al vostre dispositiu. Els arxius de vídeo o imatges solen ocupar bastant. I diumenge tindreu molts moments per guardar i enviar-nos. Si, a nosaltres també ens agraden els vídeos de gatets o els que ens arriben per tots els grups, però per diumenge us recomanem que hi deixeu espai. 

Envieu-nos tot el que sigui d'interès. No us talleu! Participació, jornada festiva, persones, incidents, urnes, no-urnes, etc! Fotografies, vídeos o simplement un text.

No patiu, no guardarem el vostre número. No tenim cap interès en guardar-nos-el. 
 
 
Vols més vies de contacte?
A part de la comunicació unipersonal entre tu i SEGRE, pots afegir-te a canals de difusió i seguir-nos en altres plataformes socials. La informació, aquests dies, serà abundant arreu del territori de les comarques de Lleida. Per això volem evitar els rumors i les notícies falses. A través dels nostres canals només us oferirem informació contrastada. Us deixem més vies de contacte:
 
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com