Menú lateral AMP

Mercedes-Benz acciona l'interruptor amb l'EQC

Firma
Actualitzada 10/09/2018 a les 08:34

Amb dos motors que sumen una potència total de 408 CV, aquest vehicle elèctric pot assolir una autonomia de més de 450 km, segons el cicle normalitzat europeu.

Mercedes-Benz passa a l’ofensiva en mobilitat elèctrica amb el llançament de l’EQC. El seu disseny clar i els contrastos cromàtics típics de la marca li confereixen una estètica d’avantguarda i luxe als cotxes elèctrics.
La línia estilitzada del sostre i el descens del perfil a darrere el posicionen entre un SUV i un SUV cupè. L’habitacle d’alta qualitat anticipa el cànon dels futurs vehicles elèctrics i s’inspira en el món de l’electrònica de consum, amb un tauler d’instruments centrat entorn del conductor.
Com a punta de llança de la nova marca de productes i tecnologia EQ, ofereix un elevat dinamisme de conducció, a causa de l’ús de dos motors elèctrics amb una potència total de 408 cavalls. Gràcies a aquest fet, és possible aconseguir una autonomia elèctrica de més de 450 quilòmetres, segons el cicle normalitzat europeu. El consum i l’autonomia depenen en gran manera de l’estil de conducció, també en els cotxes elèctrics. Per això, l’EQC posa a disposició del pilot cinc programes diferents i un d’adaptable.
Un sistema d’assistència a la conducció denominat Assistent Eco ofereix ajuda per conduir de forma anticipativa. Per fer-ho es combinen, mitjançant connexió en xarxa, les dades de navegació i el reconeixement de senyals de circulació amb informació de radars. A més, l’EQ està equipat amb sistema multimèdia Mbux amb continguts específics per a aquest model, com l’autonomia, l’estat de càrrega i el flux energètic.

Càrrega. L’EQC disposa, de sèrie, d’un carregador a bord OBL amb potència de 7,4 kW que el permet carregar amb corrent altern tant a casa com en estacions públiques. Si s’utilitza una Mercedes-Benz Wallbox, la càrrega és fins a tres vegades més ràpida.
Mercedes Me. Engloba serveis com la preclimatització per aconseguir la temperatura abans d’emprendre la marxa. O la navegació optimitzada, que calcula la ruta més ràpida i permet trobar fàcilment estacions de càrrega.
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com