Menú lateral AMP
CAPPONT HABITATGE

Un bloc de pisos de Cappont, amb okupes i arrasat

Firma
  • M. MARQUÈS
Actualitzada 28/11/2017 a les 17:26
Després que la majoria d’habitatges quedessin buits

El menjador d'un dels pisos, destrossat i ple d'escombraries i brutícia.

ITMAR FABREGAT

El bloc de pisos situat al número 66 de l’avinguda les Garrigues ha estat desvalisat i destrossat mentre era okupat en els últims mesos, després que fa quatre anys la majoria d’habitatges, que eren de lloguer, es quedés sense inquilins.

L’immoble té tres plantes i dotze habitatges. Actualment, en un dels pisos hi viu una dona de lloguer i en tres més s’hi han instal·lat okupes. Segons l’administrador de la finca, aquests mateixos van provocar fa un any problemes amb veïns de la Bordeta a l’okupar una altra casa.


 

L’administrador va explicar que en aquest bloc hi havia viscut gent “tota la vida”, però que fa quatre anys, a causa de la seua avançada edat, se’n van anar o van morir i va quedar pràcticament buit. Va ser llavors quan van començar a entrar i a robar, per exemple canyeries d’aigua o material com portes i finestres. En tres ocasions han sostret conduccions de la instal·lació de gas, un fet perillós ja que hi ha risc d’explosió.

La majoria de robatoris es cometen de nit i els seus autors fins i tot fan fogueres dins dels pisos. El cinc de juny passat, l’administrador va posar una denúncia contra els okupes i van ser condemnats a pagar tres euros diaris de multa durant tres mesos. A més, un d’ells està pendent de ser desallotjat.

L’edifici és d’una dona i ara està en venda. L’única persona que viu de lloguer espera poder mudar-se després que un altre inquilí ja va poder ser reallotjat.
 

GALERIA D'IMATGES
Mira totes les imatges
Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com