Menú lateral AMP

Cotxes que van sols?

Firma
  • A.S.M.
Actualitzada 06/08/2018 a les 16:07

Cotxes que van sols?

SEGRE
Costa de creure però l’última moda a les xarxes socials és el repte #InMyFeelingsChallenge, que consisteix a sortir d’un cotxe en marxa i gravar-se mentre es balla una cançó i el cotxe avança sense conductor. El hashtag #InMyFeelings comptabilitzava més de 750.000 publicacions només a Instagram a finals de juliol i s’escampa per internet com una taca d’oli.

I això sense comptar les versions fail , en què el protagonista del vídeo cau i ha de córrer per empaitar el seu propi vehicle o balla tan pendent de la càmera del mòbil que es menja una senyal de trànsit. En alguns casos, els protagonistes d’aquesta absurditat es graven en camins, però d’altres s’atreveixen a fer-ho en carrerteres o zones urbanes.

No cal ser un expert en seguretat viària per veure que aquest despropòsit pot acabar molt malament. De fet, els Mossos d’Esquadra ja han alertat que aquesta moda és perillosa i que seguir-la pot suposar cometre diversos delictes. També la Direcció General de Trànsit ha llençat un missatge similar. I tot per la caçó del raper canadenc Drake In my feelings.

L’humorista dels Estats Units Shiggy va publicar a Instagram a un vídeo en què ballava aquesta cançó al mig del carrer, i centenars de milers de persones de tot el món han decidit imitar-lo i han fet que la coreografia es converteixi en viral. Per acabar-ho d’arrodonir, influencers com Dulceida s’han apuntat al carro i això no ha fet més que multiplicar l’efecte crida. Fins quan? Fins que un nou repte viral es posi de moda.
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com