Menú lateral AMP
ESNOTICIA

Bany de masses històric amb el millor teatre a la ciutat

Firma
  • SEGRE TÀRREGA / X.S.
09/09/2018 a les 05:21
Passejar pels carrers era ahir una odissea |

Una de les obres de la trilogia d’Adhok al carrer Migdia.

XAVIER SANTESMASSES

FiraTàrrega va viure ahir el seu dia gran amb una massiva i històrica afluència de visitants que va omplir durant tota la jornada els carrers del centre de la capital de l’Urgell. Majoritàriament públic familiar i grups d’amics amb ganes de passar-ho bé i de gaudir dels espectacles, tant dels que configuren la programació oficial com dels espontanis, que ocupen el carrer del Carme i el Pati amb les seues propostes interactives. Els lemes més escoltats als espais d’exhibició, sobretot els del centre de la ciutat, eren: “Cul a terra” i “Els carrers seran sempre nostres”.

Si divendres bona part dels visitants sabien el que anaven a veure, ahir el públic anava parant pel carrer deixant-se sorprendre amb els espectacles amb què topava. Van agradar, entre altres, les propostes de dansa urbana de la Company Chameleon, a la plaça de les Nacions, així com el circ d’Eia amb Espera a la plaça dels Àlbers i els equilibris minimalistes de Mumusic Circus i el seu Flou Papagayo, que va aconseguir omplir les Nacions fins a la bandera ahir a la tarda. Tampoc no hi havia cap espai buit a la plaça Major a la tarda amb We-ding de Los Moñekos, una divertida obra que combina dansa, teatre, humor i amor arran de la història de dos núvies vestides de blanc que es troben, cara a cara, a la mateixa església.


FiraTàrrega acollirà avui la darrera jornada amb 61 funcions que es podran veure de les 10 a les 22 h

Amb referència als espectacles de pagament, FiraTàrrega havia venut ahir un total de 6.758 entrades i tenia 108 funcions esgotades de les 122 programades de pagament. A més, un total d’11 obres van penjar el cartell de ple: les dos del cementiri (Prácticas de vuelo para acabar con el olvido de Chroma Teatre i UN.HABITANTS_To make room for us de Caterina Moroni), així com Escargots de Slow Odou, Correo de Proyecto Correo, Brut de Marta Torrents, 5.102m/s de Joan Català, Les 7 diferències d’El Pont Flotant, Ludo de Ludo Circus, Los bancos regalan sandwicheras y chorizos de José y sus hermanas, Espera d’Eia i Pedrolo, pas a pas de Xavier Garcia.

El càmping va viure també ahir la seua jornada gran amb 2.173 campistes. A més, des de la Policia Local van informar que han notat un increment de furgonetes aparcades en carrers i descampats.

Avui diumenge FiraTàrrega acollirà la seua última jornada amb 61 funcions que ompliran els carrers de la ciutat durant més de 12 hores.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com