Menú lateral AMP
ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Descomptes del 50% per al primer dia de FiraTàrrega

Firma
  • SEGRE
22/08/2018 a les 05:19
La resta d’entrades anticipades, amb un 20% de rebaixa fins al 2 de setembre || Creen 9 itineraris com a guia de l’espectador

Mumusic Circus, una de les companyies de FiraTàrrega 2018.

FIRATÀRREGA

Fins al 2 de setembre es poden adquirir entrades anticipades per als espectacles de pagament de FiraTàrrega, del 6 al 9 de setembre, amb un 20 per cent de descompte sobre el preu a taquilla. I com a novetat d’aquest any, el Happy Welcome: les entrades anticipades per a la primera jornada, el dijous 6 de setembre, amb un 50 per cent de descompte. El preu de les funcions de pagament oscil·len entre els 3 i els 12 euros. D’altra banda, FiraTàrrega ha dissenyat nou itineraris artístics diferents per segmentar el gruix de la programació –que compta amb diverses funcions d’un total de cinquanta espectacles– i fer-la més accessible als espectadors. Aquests recorreguts artístics estan concebuts perquè el públic trobi els espectacles més al seu gust per disfrutar al màxim del certamen.

Cada itinerari s’ha batejat amb el nom de propostes de menús gastronòmics, que serviran així de guia a l’hora de triar els espectacles. D’aquesta forma podem trobar el menú burgès, amb vuit propostes de teatre de sala (Laura Palmer, Pont Flotant o Maria Torrents, entre d’altres); el menú lleuger, amb companyies de dansa i arts del moviment; el menú infantil, amb Campi Qui Pugui, Zum Zum Teatre i els francesos Théâtre de la Toupine, entre d’altres; el menú força, amb propostes d’arts circenses, o també el menú gra fort, amb muntatges de carrer per a tots els públics.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com