Menú lateral AMP
ART ACTIVITATS

La Vinya dels Artistes estrena una nova obra

Firma
  • SEGRE
Actualitzada 01/07/2018 a les 09:14
Més de 450 persones assisteixen a la inauguració de l’escultura ‘No et prometo res’, de Carlos Pazos, al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles || Una festa amb sopar i música entre vinyes i sota les estrelles

Festa inaugural ahir a la nit a Mas Blach i Jové, amb la consellera d'Agricultura i els impulsors de la Vinya dels Artistes. Dreta, Carlos Pazos (amb barret), al costat de l'obra.

SEGRE

Més de 450 persones van assistir ahir a la inauguració de la nova obra d’art a la Vinya dels Artistes, el singular projecte d’exposició a l’aire lliure entre les vinyes del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles. L’artista barceloní Carlos Pazos (1949) va presentar l’escultura titulada No et prometo res en un acte que no va voler perdre’s la nova consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i en el qual també es va deixar veure l’artista Frederic Amat, un dels nou creadors que ja han deixat la seua empremta en aquest espai des que va arrancar aquest projecte artístic el 2009 amb La Porta al Camp de Josep Guinovart. Des d’aleshores, la Vinya dels Artistes ja ha reunit també espectaculars peces de Carles Santos, Evru, Susana Solano, Gregorio Iglesias, Joan Brossa, Assumpció Mateu i Esteve Casanoves. Pazos, amb gairebé cinquanta anys de trajectòria expositiva, ha mostrat les seues obres a les millors galeries i museus del món com el MACBA de Barcelona, el Centre Reina Sofia de Madrid, el Centre Georges Pompidou de París, la galeria Camille von Scholz de Brussel·les o la Joan Prats Gallery de Nova York, entre altres.

Per a la Vinya dels Artistes, Pazos ha ideat “un far i un mirador, un espai des del qual contemplar la Pobla de Cérvoles i que, alhora, es pot veure des del poble, una cosa per mirar i ser mirada”. La festa inaugural de l’escultura va culminar amb un sopar entre les vinyes i sota les estrelles amb música al ritme de Manuel Malou i Lisboa Kentral Cafè.

© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com