Menú lateral AMP
EQUIPAMENTS ENTITATS

Adjudicada la reforma de l'antiga discoteca Musicland

Firma
  • J.G.M.
Actualitzada 12/09/2018 a les 10:06
Projecte valorat en 290.400 euros, amb un termini d’execució de sis mesos, que portarà a terme una empresa de Tarragona

La façana de l'antic Musicland.

SEGRE

L’ajuntament de Mollerussa ha adjudicat a través de la junta de govern les obres de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències dels escoltes de Cal-Met i altres entitats del municipi. Resol així a favor de l’empresa de Tarragona Edifisa Enter SL, que va oferir la proposta més avantatjosa per al consistori entre les cinc que es van presentar a concurs. D’aquesta manera, el pressupost de l’obra, que inclou la primera i la segona fase de la millora, és de 290.400 euros amb un termini d’execució de sis mesos.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interior de l’edifici, que compta amb una superfície de 946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències dels escoltes de Cal-Met, i la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat.

 


El consistori iniciarà la reforma de la seu per acollir l’Oficina d’Atenció al Ciutadà

 

Així mateix, el consistori ha resolt l’adjudicació de la reforma i l’adequació del consistori perquè pugui acollir una Oficina d’Atenció al Ciutadà amb tots els serveis unificats a la primera planta de l’edifici consistorial. L’actuació comporta així mateix el trasllat d’altres dependències municipals com són l’àrea d’alcaldia i secretaria i l’ampliació dels serveis. En aquest cas, l’oferta que s’ha escollit és la de Bax Constructora Castell-dans SL, per un import total de 333.589 euros.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com