Menú lateral AMP
OBRES PLA DE BARRIS

La plaça de l'Ajuntament de Mollerussa ja disposa de nou paviment

Firma
  • J.G.M.
Actualitzada 29/08/2018 a les 11:13
Les obres es traslladaran al tram de vorera paral·lel a l’N-II

La reforma de la plaça de l'Ajuntament, en una imatge presa ahir.

J.GÓMEZ

El paviment de la plaça de l’Ajuntament ja està pràcticament renovat. Les obres d’aquesta cèntrica plaça van començar al mes de maig i ara se centraran a canviar la part de la vorera que discorre paral·lela al carrer Ferrer i Busquets.

Per aquesta raó, s’habilitarà un pas en una part de la plaça que ja ha estat renovada perquè els veïns puguin continuar passant per aquesta cèntrica zona, segons va explicar l’alcalde, Marc Solsona.

El projecte de reforma d’aquesta plaça també inclou la instal·lació de punts de llum decoratius a terra, així com espais wifi amb videovigilància. L’espai també deixarà de tenir una font, que quedarà substituïda per un sistema de sortidors d’aigua que contribuiran a no hipotecar l’espai de forma permanent.

D’altra banda, la reforma, inclosa en el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, continua a les places Manuel Bertrand i Major, com també al Pla d’Urgell. També es treballa en un dels extrems de l’avinguda de Catalunya, el que connecta amb el carrer Ferrer i Busquets, mentre que les obres al carrer Acadèmia ja estan pràcticament acabades.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com