Menú lateral AMP
ENSENYAMENT SERVEIS

Més de 800.000 euros per als menjadors escolars del Jussà

Firma
  • SEGRE
09/08/2018 a les 05:21

Imatge de la junta de govern del consell del Jussà.

C.C.P.J.

La junta de govern del consell del Jussà va adjudicar ahir el servei de menjadors escolars per als pròxims quatre cursos per 840.000 euros. Un dels requisits del concurs era que el menjar s’ha d’elaborar a les cuines de cada centre i donar continuïtat als treballadors en cas que hi hagués un canvis d’empreses.

Aramark Servicios Catering i Alessa Catering Servicios es faran càrrec durant els propers quatre anys dels menjadors de l’escola Els Raiers i l’institut de la Pobla de Segur i de l’escola AESO Isona i de l’institut de Tremp, respectivament.

La resta de menjadors de la comarca s’administren amb convenis amb el consell. En aquest sentit, el col·legi Valldeflors de Tremp, amb un acord amb l’associació de mares i pares d’alumnes, i l’escola de la Vall Fosca, amb un conveni amb l’ajuntament de la Torre de Capdella.

Val a assenyalar que durant aquest pròxim curs la corporació ampliarà les visites de seguiment i control a aquests espais, segons fonts del consell.

En aquest sentit, el president, Constante Aranda, va explicar que les condicions per a l’adjudicació del servei prioritzen l’alimentació i la salut dels alumnes. Aquests serveis proporcionen als alumnes hàbits saludables, higiènics i alimentaris, alhora que també promouen aspectes socials i de convivència durant els dinars, segons les mateixes fonts.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com