Menú lateral AMP
MUNICIPIS EQUIPAMENTS

A punt el centre social habilitat a l'escorxador de les Borges

Firma
  • REDACCIÓN
Actualitzada 09/08/2018 a les 09:32
Funcionarà a la tardor amb un aforament per a 159 persones

El nou centre d'entitats habilitat a l'escorxador.

A.L.B.B.

El Centre d’Entitats de les Borges, habilitat a l’antic escorxador de la capital, entrarà en funcionament aquesta tardor després que el consistori adeqüi les estances interiors amb mobiliari i altres equipaments.

L’ajuntament ja ha finalitzat les obres d’adequació de l’escorxador, en desús des de fa temps, que servirà per allotjar diverses associacions de la ciutat. Té un aforament per a 159 persones i espai per allotjar fins a sis associacions del municipi.

El cost final de les obres ha estat de 51.000 euros, finançats per la Diputació. La inversió ha contemplat els treballs de demolició a l’interior, l’adequació de sales, la reforma exterior i la instal·lació elèctrica, entre altres reformes. En concret, s’han habilitat sis sales d’entre 13 i 24 metres quadrats de superfície útil.

D’aquesta forma, l’ajuntament dóna resposta a la reclamació de les entitats locals per tenir una seu. L’Escorxador Municipal, situat a l’avinguda de les Garrigues, no funciona com a tal des de ja feia temps i allotjava un magatzem municipal.

© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com