Menú lateral AMP
ENSENYAMENT EQUIPAMENTS

La Seu reurbanitza voreres de la zona de l'institut per garantir la seguretat

Firma
  • SEGRE
Actualitzada 07/08/2018 a les 11:45

L'actuació principal serà l'ampliació de la vorera de l'institut.

M.LOZANO

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat el projecte per reurbanitzar el carrer Bisbe Iglesias Navarri al tram entre l’avinguda Salòria i el carrer Llorenç Tomàs i Costa. Es tracta de la zona de l’Institut Joan Brudieu, on el consistori millorarà la seguretat del centre educatiu. L’actuació principal serà l’ampliació de la vorera pròxima a l’edifici que guanyarà gairebé 3 metres més d’espai i duplicarà així la plataforma actual.

El primer tinent d’alcalde de la Seu, Jesús Fierro, va justificar la reforma “pel gran volum d’alumnes de l’institut”, amb un moviment que s’acosta a les mil persones, entre alumnes i equip educatiu. El projecte preveu també la renovació dels punts de llum d’aquest tram i la instal·lació de mobiliari urbà.

El pressupost ascendeix a un total de 145.166 € i el consistori treballarà ara per buscar la dotació pressupostària. Al tractar-se d’una zona amb un gran volum de trànsit, la reforma no s’executarà fins a l’estiu vinent.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com