Menú lateral AMP
URBANISME ACCESSOS

200.000 euros per a una nova rotonda a la Seu

Firma
  • SEGRE
Actualitzada 03/07/2018 a les 09:49

La plaça de les Moreres és l'entrada sud-est del municipi.

C. SANS

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha donat llum verda al projecte per reurbanitzar la plaça de les Moreres, l’entrada sud-est del municipi. Els treballs inclouen la construcció d’una rotonda, que permetrà eliminar l’actual illot que serveix per distribuir la circulació de vehicles. El projecte preveu així mateix construir-hi voreres noves i millorar la seguretat dels diferents passos de vianants, a més de la renovació del paviment i de les zones enjardinades. Les obres, amb un cost de 204.000 euros, compten amb una subvenció de 68.000 euros de la Diputació. La resta correspon a fons de les arques municipals i una línia de crèdit.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com