Menú lateral AMP
MUNICIPIS OBRES

Vielha assegura un mur danyat pel fred i l’avinguda de la Garona

Firma
  • R. R.
23/06/2018 a les 05:21
L’estructura que voreja l’aparcament de la plaça Generalitat

El mur que Vielha repararà dels danys per avingudes de la Garona i baixes temperatures a l’hivern.

LAURA RODRÍGUEZ

L’ajuntament de Vielha adjudicarà ben aviat obres per assegurar el mur de contenció a la ribera de la Garona que voreja l’aparcament de la plaça Generalitat, al constatar danys ocasionats tant per l’avinguda del riu el juny del 2013 com pels processos de congelació i desglaç al llarg de nombrosos hiverns. El concurs, convocat setmanes enrere amb un pressupost de licitació de 90.923 euros, ha rebut dos ofertes que el consistori examinarà en els pròxims dies, segons va explicar l’alcalde, Juan Antonio Serrano.

La memòria del projecte assenyala que tant el mur de contenció com la paret de maons que hi ha sobre presenten un important desgast, i que això provoca problemes de subjecció als fanals que il·luminen aquest espai. Algunes estan inclinades, mentre que la paret de maó està bombada en alguns punts.


El consistori ha rebut dos ofertes per a aquestes obres, amb un pressupost de 90.923 euros

Els desaigües de la plaça estan reblerts, la qual cosa impedeix l’evacuació de l’aigua quan plou, i les conduccions que donaven al riu van ser arrossegades pel cabal durant la riuada del 2013. Les obres, amb un termini d’execució de dos mesos, hauran de reparar els danys i fer aquest espai segur per a l’aparcament de vehicles.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com