Menú lateral AMP
DENÚNCIES VIDEOVIGILÀNCIA

L'incivisme costa uns 5.000 euros cada any a l'ajuntament de Linyola

Firma
  • J.GÓMEZ
Actualitzada 20/06/2018 a les 10:31
Col·loquen càmeres al consistori i Cal Formiguera i amenacen de publicar imatges

Una de les càmeres instal·lades a Cal Formiguera.

A.L.

L’ajuntament de Linyola ha instal·lat i ha posat en marxa tres càmeres de videovigilància per controlar els accessos de l’ajuntament i el local sociocultural Cal Formiguera. També ha col·locat una càmera a la plaça Maria-Mercè Marçal per poder controlar la zona posterior de l’esmentat local.

L’alcalde de Linyola, Àlex Mases, va destacar que el consistori ha optat per instal·lar aquestes càmeres com a mesura de prevenció i denúncia dels reiterats actes vandàlics que pateix la zona.

“Durant els últims anys, els veïns són objecte de reiterats actes incívics per part d’alguns adolescents i joves del municipi que es converteixen en molèsties per sorolls en hores intempestives i destrosses del mobiliari i els jardins. En aquests últims tres anys, el cost d’aquestes gamberrades s’ha comptabilitzat en uns 15.000 euros”, va quantificar Mases.

Els veïns també estan molestos perquè els joves escampen deixalla constantment fora de les papereres. Per aquesta raó i especialment per revertir la situació, a partir d’ara s’identificaran, es notificaran i se sancionaran tots els comportaments que es gravin a través d’aquest sistema de seguretat.

El consistori assegura que si ho creu convenient també farà públiques les imatges a través de les xarxes socials municipals.

El primer edil va assegurar que tant els veïns d’aquest municipi del Pla d’Urgell com de l’ajuntament han intentat parlar i fer reflexionar sobre aquestes actituds nombroses vegades als infractors, desgraciadament sense èxit. “Aquests actes incívics i de vegades vandàlics generen malestar i inseguretat i costos importants de neteja, manteniment i reposició de mobiliari i jardineria”, va apuntar sobre el tema l’alcalde de Linyola.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com