Menú lateral AMP
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Els veïns de la Seu d'Urgell proposen crear una zona de pícnic i barbacoes

Firma
  • C. SANS
Actualitzada 31/05/2018 a les 10:36

L'assemblea veïnal on es van escollir els deu projectes.

G.LL

Instal·lar una pantalla led per informar d’activitats, ampliar i millorar la zona d’escalada del poliesportiu i habilitar un espai de pícnic i barbacoes són algunes de les deu propostes que han escollit els veïns de la Seu dins del procés dels pressupostos participatius, en el qual l’ajuntament destina 100.000 euros per a projectes proposats pels ciutadans. El consistori va celebrar dimarts una assemblea oberta en què els assistents van escollir les propostes que entraran en la fase de votació, prevista entre els dies 18 i 24 de juny. Els tècnics municipals van validar un total de 28 propostes, que són entre les que el públic va poder escollir. Entre les deu finalistes destaquen també completar la senyalització dels camins escolars i adquirir quinze carpes per a activitats. Els veïns podran votar un màxim de cinc de les deu propostes.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com