Menú lateral AMP
MUNICIPIS ACTUACIONS

Obres al clavegueram del Pont per evitar-ne el col·lapse

Firma
  • MARÍA MOLINA
13/05/2018 a les 05:26
Com el que va causar la pedra al barri d’Aragó

Un garatge del Pont després de la pedregada del 25 d’abril.

SEGRE

L’ajuntament del Pont de Suert està actuant a la xarxa de clavegueram de la zona del barri d’Aragó per evitar inundacions al col·lapsar-se les canonades com va passar el 25 d’abril arran de la tempesta de pedra que va blanquejar tota la capital de l’Alta Ribagorça i va negar baixos d’edificis i d’equipaments públics com la biblioteca o el poliesportiu.

Segons l’alcalde, Josep Antoni Troguet, l’objectiu és desviar l’aigua quan es donen aquestes situacions i d’aquesta manera no haurà de canalitzar-se tota per la xarxa de sanejament. Troguet va indicar que aquesta primera intervenció va a càrrec de la brigada municipal, però per dur a terme les següents s’efectuarà una memòria valorada ja que l’“actuació és de bastanta envergadura atès que afecta tota la part baixa de la capital. Val a recordar que l’endemà de la tempesta el carrer Aigüestortes de la població es va enfonsar”.


El consistori intervé al barri d’Aragó però preveu fer-ho en altres carrers afectats

En un altre ordre de coses, Josep Antoni Troguet va indicar que s’espera que es formi el nou govern de la Generalitat perquè puguin abordar-se les obres de l’Arxiu Comarcal en el Palau Abacial, una vegada complerts tots els tràmits. Troguet va indicar que ja hi ha el projecte i el compromís per invertir el milió d’euros que costaran els treballs.

Així mateix, l’alcalde va indicar que demanaran la intervenció a la carretera de Gotarta, on la setmana passada hi va haver despreniments.

© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com