Menú lateral AMP
MUNICIPIS SEGURETAT

Bellver instal·la 21 càmeres de vigilància contra el vandalisme

Firma
  • C. SANS
Actualitzada 26/04/2018 a les 09:59

Els cartells i les càmeres que s'han instal·lat a Bellver.

C. SANS

Bellver de Cerdanya ha instal·lat vint-i-una càmeres de videovigilància connectades amb la comissaria dels Mossos amb l’objectiu d’acabar amb el vandalisme. El consistori ha invertit més de 30.000 euros en el sistema i “batalla per la seguretat i tranquil·litat dels veïns”. L’alcalde, Xavier Porta, va apuntar que les instal·lacions esportives municipals, sobretot al camp de futbol, són una de les zones més conflictives, perquè en aquest espai inverteixen cada any “entre 3.000 i 4.000 euros” per fer front als desperfectes.

“Estem cansats d’haver de substituir cada any portes rebentades i vidres trencats”, va lamentar. Les càmeres tenen una visió de fins a cinc-cents metres, amb la qual cosa esperen, diu l’alcalde, “que no se’ns escapi cap responsable d’actes vandàlics”.

D’altra banda, el consistori ha instal·lat cartells per alertar de la presència de les càmeres i firmarà el conveni amb la policia catalana, que és la que controla els dispositius i podrà actuar davant de possibles gamberrades.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com