Menú lateral AMP
EMPRESES FRUITA

Nufri preveu collir 75 milions de quilos de poma aquesta campanya

Firma
  • AGENCIAS
Actualitzada 24/08/2018 a les 11:57
A les seues finques de Lleida i Sòria, i representa el 17% de la producció estatal || El 10% de les vendes serà sota la marca Livinda, que agrupa cinc varietats

Nufri vendrà un 10% de fruita a través de la marca Livinda, amb els estàndards més alts de qualitat.

El Grup Nufri preveu assolir aquesta campanya una producció de prop de 75 milions de quilos de poma, entre les finques que la firma té a la demarcació de Lleida i a Sòria. Aquest volum representa aproximadament un 17 per cent del total de producció estatal de poma.

El grup hortofructícola lleidatà distribuirà sota la marca Livinda un 10% de la seua producció de poma, aquella que compleix els estàndards fixats per a la comercialització sota aquesta ensenya.

Nufri ha començat aquests dies la recol·lecció de pomes a la finca de La Rasa (Sòria), on la companyia espera recollir aquesta campanya uns 25 milions de quilos de les varietats golden, gala, fuji, envy i evelina.

Durant l’últim hivern, Nufri ha plantat les últimes 60 hectàrees en aquesta finca soriana, que d’aquesta manera arriba a les 800 hectàrees plantades, que produiran entorn d’uns 40 milions de quilos de pomes quan estiguin en plena producció en els propers anys.

D’altra banda, la firma lleidatana també ha dut a terme l’ampliació de les cambres de fred per poder absorbir i conservar tota la producció i dotar la finca de plena autonomia durant tota la campanya de comercialització.

Ignasi Argilés, director de producció i comercialització del Grup Nufri, va valorar com a correcte l’acabament de la passada campanya, “sobretot en la segona meitat, influïda per la producció europea, però estem convençuts que la nostra aposta per una marca nacional forta i de qualitat ens mantindrà en la ment del consumidor i ens permetrà incrementar el consum en els propers anys sense dependre de la producció dels nostres competidors”.

Per a Argilés també és moment de fer balanç de la introducció al mercat de tres varietats produïdes pel grup: envy i opal, a començaments de campanya, i evelina durant la segona meitat. “Es tracta d’unes varietats amb unes característiques organolèptiques excepcionals”, assenyala Argilés.

Etiquetes
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com